În ajun de 14 februarie, oraşul Străşeni a primit un cadou: O inscripţie "Eu iubesc Străşeni" a fost instalată în centrul urbei

Embed:

Oraşul Străşeni a primit în dar o frumoasă dedicaţie de dragoste - mai exact o inscripţie cu denumirea: "Eu iubesc Străşeni".

Aceasta a fost instalată în centrul urbei, la iniţiativa candidatului democrat pe circumscripţia 20, Pavel Filip în semn de respect pentru oraşul său de baştină. Lângă panoul de doi metri au fost montate şi două bănci sub formă de inimă.


"Cei de aici de la Străşeni, care suntem avem o obligaţie sfântă să ne iubim localitatea, să iubim municipiul Străşeni. Şi atunci o să vedeţi o transformare. Atunci când îţi iubeşti localitatea şi , atunci oraşul va fi şi mai frumos", a afirmat Pavel Filip, candidat circumscripţia 20 Străşeni.

Locuitorii oraşului au rămas impresionaţi de acest gest frumos:

"Este un îndemn a tineretului, a populaţiei care este în Străşeni să se respecte, să se iubească".

"Este foarte drăguţă, este foarte simpatică şi sunt sigură că tineretul din Străşeni întradevăr o vor iubi". 

Oamenii mai spun că inscripţia este un motiv în plus de a trezi spiritul de patriotism.

"Fiecare trebuie să îi iubească în primul rând familia, comunitatea, republica şi tot aşa mai departe. Chiar e binevenită şi poate educăm şi patriotismul prin această inscripţie".

"Este un îndemn să ne iubim oraşul şi cred că prin schimbarea care o să o facem, arătăm dragostea este o modalitate de a trezi conştiinţa. Conştiinţa noastră naţională".

Şi primarul oraşului a apreciat gestul.

"Anume dragostea ne dă forţe, ne face să fim alţii să trăim şi să muncim, anume d aici de unde venim din localităţile noastre de baştină", a spus Valentina Casian, primar oraşul Străşeni. 

La evenimentul de inaugurare, Pavel Filip a reamintit despre prerogativele sale dacă va ajunge în Parlament.

"Despre drumuri, despre dezvoltarea infrastructurii de canalizare şi staţia de epurare şi desigur despre investiţii, care urmează să creeze mai multe locuri de muncă aici la Străşeni", a spus Pavel Filip, candidat circumscripţia 20 Străşeni.

După inaugurarea, localnicii au făcut poze la noua inscripţie alături de Pavel Filip.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu