În această seară se va disputa confruntarea titanilor din Premier League pe "tărâmul" Ligii Campionilor

Embed:
În această seară se va disputa confruntarea titanilor din Premier League pe "tărâmul" Ligii Campionilor. Confruntarea dintre FC Liverpool şi Manchester City este una intrigantă nu doar prin numele celor două cluburi-gigant din Anglia, ci şi prin numele celor doi antrenori carismatici: Jurgen Klopp şi Pep Guardiola. Presa cataloghează această partidă ca fiind "meciul" celor două genii tactice şi una dintre cele mai imprevizibile din ultimii ani în Champions League.

Valoarea cumulată a lotului "cormoranilor" este de aproximativ 600 de milioane de euro, în timp ce garnitura "citadinilor" este estimată la circa 900 de milioane de euro. Chiar şi aşa, în ultimii 5 ani, în 12 confruntări directe dintre echipele pregătite de Klopp şi Guardiola, germanul este în avantaj. Klopp are la activ 6 victorii, Guardiola are în palmares 5, un meci încheindu-se la egalitate.

"Nu poţi pur şi simplu "să te îngropi" în apărare cu Manchester City şi să speri că adversarii nu vor marca. Ne aflăm într-o poziţie foarte bună, iar noi avem câţiva aşi în vestiar de care cei de la City nu prea sunt încântaţi", a spus antrenorul FC Liverpool, Jurgen Klopp.

Prima manşă a sfertului de finală a Ligii Campionilor FC Liverpool-Manchester City se va disputa în această seară cu începere de la ora 21 şi 45 de minute şi va fi televizată în direct la CANAL 3.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu