În 2012, Dorin Chirtoacă are planuri grandioase

Embed:

Amenajarea blocurilor de locuit, reparaţia drumurilor, transport public nou pentru locuitorii Capitalei. Sunt doar câteva reuşite obţinute de primăria Capitalei în 2011. Deşi edilul Capitalei spune că a reuşit multe în acest an, recunoaşte că mai sunt multe proiecte care aşteaptă să fie demarate.

Pentru anul 2012, Dorin Chirtoacă, are planuri grandioase. O prioritate este efectuarea unui studiu de fezabilitate pentru construcţia unei linii de tramvai care să traverseze Capitala de la aeroport până în localitatea Vatra.

În 2012 vor fi continuate şi proiectele de reconstrucţie a drumurilor şi de reamenajare a curţilor. Mai mult, primarul insistă pe continuarea lucrărilor de termoizolare a blocurilor locative, dar îşi doreşte şi o resistematizare a pieţelor comerciale şi a gărilor astfel încât acestea să corespundă noremelor europene.

"Prioritar rămâne amenajarea cartierilor de locuit. Termoizolarea şi mansardarea pentru a economisi mai mult agent termic şi pentru a asigura o durabilitate mai mare acestor clădiri. Primarie îşi propune crearea locurilor de parcare, dar mai propun ca anul viitor să fie comandat un studiu de fizabilitate cu privire la proiectul construcţiei unei linii de metrou şi respectiv tramvai rapid", a declarat primarul.

Dorin Chirtoacă nu a uitat şi de proiectele persoanle. Edilul nu exclude că va pune capăt burlăciei, dar numai după ce va fi ales preşedintele ţării, ca să-l ia de naş.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu