ÎMPUŞCĂTURI la o pistă de carting din Capitală. Un adolescent S-A DAT ÎN SPECTACOL în faţa amicilor. Ce a descoperit Poliţia (VIDEO)

Împuşcături la o pistă de carting din Capitală. Cinci tineri, dintre care patru minori au fost nevoiţi să dea explicaţii în faţa oamenilor legii. Timpul petrecut împreună la un circuit de karting s-a încheiat cu neplăceri pentru unul dintre ei.

Potrivit poliţiştilor, adolescentul, în vârstă de 16 ani, ar fi vrut să demonstreze prietenilor săi ce poate. Acesta ar fi scos din rucsacul său o armă şi ar fi tras câteva focuri în aer.

Împuşcăturile auzite i-au speriat pe oamenii ce se aflau prin apropiere. Aceştia au anunţat imediat forţele de ordine despre bubuiturile ce au răsunat. 

La scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă pentru a cerceta cazul. Ajunşi la locul incidentului, poliţiştii au găsit arma, care se presupune a fi una pneumatică.

Ulterior, a fost solicitat Grupul Operativ al Inspectoratului de Poliţie Buiucani, iar tipii au fost conduşi la Inspectorat pentru audieri.

Întrebat de reporterul emisiunii Unitatea de Gardă dacă arma îi aparţine, suspectul a susţinut că a cumpărat-o de pe un site de anunţuri. Cât despre împuşcăturile care ar fi fost auzite, acesta a negat că ar fi tras din pistol.

Încercând să-i ia apărarea, amicii suspectului s-au cam încurcat în declaraţii.

Arma depistată a fost ridicată şi transmisă spre efectuarea unei expertize, după care cel mai probabil va fi nimicită.

Indivizii sunt cercetaţi în libertate.

Imagini video în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu