Împușcături la frontiera de Stat. Polițiștii au reținut un infractor evadat

Un infractor a fost reținut în această dimineață de către polițiștii de frontieră, ajutați de patruped. Acesta a reușit să evadeze din izolatorul Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, după ce a fost condamnat penal la 10 ani de privațiune.

Informația a fost confirmată de IP Ștefan Vodă cu privire la evadarea unui deținut.

Asfel, s-a reușit blocarea direcțiilor de risc, iar echipa operativă formată de angajații Poliției de Frontieră și IP Ștefan Vodă au identificat direcția de deplasare și anume spre Slobozia – Cistovodnoe.

Somat să se oprească, acesta a încercat să fugă, polițiștii de frontieră fiind constrânși de a efectua trei împușcături pentru al reține.

Locuitorul satului Purcari, raionul Ștefa Vodă, în vârstă de 25 de ani este condamnat la 10 ani privațiune pentru comiterea infracțiunii prevăzute de art. 186 al.(2), art. 179 al.(1), art. 349 al. (11)  CP al RM și anume pentru furt, viol și aplicarea violenței vizice.

Polițiștii de frontieră au înregistrat incidentul, iar cazul este cercetat pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. În prezent, bărbatul se află în izolatorul de detenție preventivă al IP Ștefan Vodă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu