"Împreună colorăm lumea în violet". Flashmob pentru prevenirea violenţei în familie

Embed:

O lume fără violenţă, asta promovează Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Pentru a sensibiliza lumea, membrii ei au organizat un flash mob, în care au împărţit panglici şi pliante informative. Acţiunea "Împreună colorăm lumea în violet" îşi propune să-i facă pe oameni să conştientizeze că o lume fără violenţă este una fericită.

În cadrul flash mob-ului "Împreună colorăm lumea", au fost diseminate 2040 de panglici, numărul de abuzuri în familie înregistrate de la începutul acestui an.

"Este o acţiune îndreptată spre schimbarea de viziuni şi atitudini faţă de fenomenul violenţei în familie, pentru sensibilizarea opiniei publice, la această temă. Fiecare dintre noi poate să facă un pas şi să fie un adept al luptei împotriva violenţei domestice", a declarat coordonatorul campaniei "Familii Ocrotite", Sabina Crigan. 

Oamenii spun că acţiunea este una binevenită, pentru că violenţa în familie este o problemă stringentă, care nu trebuie tratată cu indiferenţă.

Copii sunt conştienţi de faptul că fericirea lor depinde, în mare măsură de armonia din familie. Tocmai de aceea, ei îşi doresc să crească într-o lume fără violenţă.

Campania naţională "Familii Ocrotite" a fost lansată în data de 16 august de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

În viitor, aceasta va iniţia o serie de acţiuni menite să promoveze non violenţa, printre care şi organizarea unor centre de reabilitare psihologică şi juridică a victimelor abuzului în familie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu