IMPRESIONAŢI DE SPECTACOL: Fanii francezi şi cei moldoveni au chefuit după meci

Embed:

Sărbătoare mare a fost noaptea trecută în mai multe localuri din Capitală. Direct de pe stadion, cei mai mulţi dintre suporterii francezi au mers să sărbătorească victoria echipei favorite într-un local din Chişinău, care, pe toată durata meciului a fost dedicat exclusiv fanilor "Le blues". După fluierul de final al partidei, bucuria francezilor a fost împărtăşită şi de către microbiştii moldoveni, care, în pofida înfrângerii, au venit să chefuiască şi să se bucure de golul marcat în poarta campionilor mondiali.

Golul înscris de fotbaliştii moldoveni la final de meci în poarta campionilor mondiali, i-a ridicat în picioare cei peste 10 mii de suporteri aflaţi în tribune. În acel moment, faptul că echipa noastră a pierdut în faţa fancezilor nu mai conta atât de mult. Golul de onoare în poarta campionilor mondiali, a fost un adevărat cadou pentru microbiştii moldoveni.

"Moldovenii noştri s-au ţinut cu fruntea sus".

"Ei au crezut că noi o să fim fricoşi, da noi am fost fideli până la urmă".

"Este super! Moldova!!!"

Matei s-a numărat printre puţinii norocoşi care au păşit ieri pe teren alături de fotbalişti. Acesta l-a însoţit pe căpitanului echipei naţionale a Moldovei, Artur Ioniţă.

"Nişte emoţii foarte destul de mari, fiindcă ai o şansă unică să ieşi cu fotbaliştii de mână."

Şi suporterii francezi au părăsit arena cu bucurie. Aceştia au sărbătorit cu mult fast victoria echipei favorite.

Marea distracţie a continuat după meci.

"A fost frumos. Mbappe, Griezmann, Giroud, Varane. Patru goluri! Super."

"A fost un meci nu prea complicat pentru noi. Ne pare rău pentru selecţionata Moldovei căreia i-a fost greu în meciul contra Franteţei, fiindcă echipa noastră este mai cu experienţă."

Fanii Le Blanc au apreciat atât prestaţia tricolorilor, cât şi atmosfera de pe stadionul Zimbru.

"A fost o atmosferă frumoasă. Suntem mândri de echipa noastră, dar şi selecţionata Moldovei a făcut un joc bun."

După meci, localul şi-a deschis uşile şi pentru fanii moldoveni, care s-au distrat împreună cu suporterii francezi. Mai ales că au avut motiv.

"Moldova în sfârşit a marcat. Chiar a marcat, întradevăr. Mă bucur cu adevărat că acasă ne-am ţinut la nivel cu campioana mondială".

Cei peste 200 de microbişti moldoveni şi francezi au chefuit până dimineaţa.

Lasă un comentariu