IMPRESIONANT! Cum va arăta havuzul din Parcul Valea Trandafirilor, după ce va fi renovat (FOTO)

Embed:

Havuzul din Parcul Valea Trandafirilor, sectorul Botanica, va fi reconstruit integral.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Chişinău, după reabilitare, noul obiectiv va deveni unul pietonal. Oamenii se vor putea plimba printre jeturile de apă, sincronizate cu muzică și iluminat decorativ.

De asemenea, proiectul prevede instalarea iluminatului nocturn și a mobilierului urban, reconstrucția zonelor verzi din preajmă și a terenului adiacent, renovarea căilor de acces spre havuz, precum și infrastructură specială pentru căruțuri și persoane care se deplasează în scaun rulant.      

În prezent sunt executate lucrări de demolare a vechiului obiectiv, după care constructorii vor începe lucrările de terasament și pregătire a fundației pentru noua fântână arteziană.

Pentru lucrările de reconstrucție din bugetul municipal au fost alocate 3,6 milioane de lei.

Renovarea havuzului este parte a Proiectului de reabilitare a Parcului Valea Trandafirilor, unde deja a fost reconstruită rețeaua de iluminat public pe bază de LED. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu