Important pentru bărbaţi! Cum trebuie să poarte cămaşa în pantaloni sau peste ei

În faţa oglinzii, orice bărbat s-a întrebat, cel puţin o dată, dacă ar fi bine să poarte cămaşa în pantaloni sau peste ei. Dacă vei ţine cont de modelul cămăşii, lungimea, ocazia, imprimeul şi accesoriile, vei avea un aspect mult mai îngrijit. 

Poartă o cămaşă peste pantaloni, dacă aceasta este dreaptă la poale sau e o cămaşă care nu necesită călcare. Ai grijă să nu depăşească jumătatea şliţului pentru că nici un bărbat nu-şi doreşte efectul de picioare scurte. Cămăşile din pânze, precum in, denim sau flanel, ţesătura uşoară din lână, la fel se poartă doar peste pantaloni. Această regulă e valabilă şi pentru cămăşile cu imprimeuri care te poartă cu gândul la vacanţă.

Iar spre seară e indicat să optezi pentru cămaşa în interiorul pantalonilor. Acţionează astfel când îmbraci costum, când ai cravată sau papion şi când porţi o cămaşă în dungi. Dacă aceasta este lungă în faţă şi în spate, dar mai scurtă pe lateral, în nici într-un caz nu se poartă peste pantaloni.

Doar în combinaţia tricou şi costum slim, cu pantaloni scurţi şi croi italienesc ai voie să laşi tricoul deasupra pantalonilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu