Implicare ILEGALĂ în campania electorală! PG şi SIS au desfăşurat percheziţii la domiciliile unor bănuiţi

(UPDATE 15:49) Roman Mihăieş, analist politic: Ştim că şi în alte campanii electorale au fost asemenea situaţii. Şi în Ucraina au fost astfel de situaţii. Responsabilii trebuie să-şi facă treaba pentru a nu permite implicări ilegale şi  planificarea acţiunilor destabilizatoare.

(UPDATE 15:45)
 Fostul director al SIS Valentin Dediu: Nu sunt o premieră aceste acţiuni. Acest lucru se întâmplă înainte de alegeri. Trebuie de lucrat, de investigat. Nu este nimic ieşit din comun

(ORA 15:37) Procuratura Generală şi Serviciul de Informaţii şi Securitate au desfăşurat astăzi percheziţii la domiciliile şi sediile unor persoane, inclusiv cetăţeni străini, bănuiţi de planificarea acţiunilor destabilizatoare şi implicare ilegală în campania electorală pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova.
 
Informaţiile acumulate şi acţiunile persoanelor respective sunt examinate în cadrul unei cauze penale, demarate de Procuratura Generală.
 
La moment, în interesele anchetei şi asigurării securităţii de stat, comunicarea unor detalii ale acţiunilor întreprinse nu este oportună. Pe măsura analizei informaţiei şi a rezultatelor acţiunilor desfăşurate, vor fi oferite informaţii suplimentare.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu