Implică-te, cunoaște, informează-te! Ziua Mondială a Siguranței pe Internet 2018

Biblioteca Naţională a Republicii Moldova marchează "Ziua Mondială a Siguranței pe Internet 2018" prin lansarea unei campanii de informare cu genericul "Implică-te, cunoaște, informează-te!" ce se va desfășura în perioada 6 - 12 februarie 2018.

Ajunsă la ediția a XV-a, Ziua Siguranței pe Internet 2018 va fi sărbătorită în peste 100 de țări din întreaga lume cu sprijinul Comisiei Europene și a celor 31 de Centre Naționale Safer Internet.
Ziua Siguranţei pe Internet (Safer Internet Day) este marcată anual, începând din 2004, în luna februarie, şi are ca scop promovarea utilizării într-un mod mai sigur şi responsabil a tehnologiei online şi a telefoanelor mobile, mai ales de către copii şi adolescenţi.

În 2018, la nivel internaţional, sloganul evenimentului este "Creați, conectați și împărtășiți respectul: un internet mai bun începe cu tine".

Alăturați-vă la oricare din activitățile de mai jos desfăşurate în această săptămână pentru a afla mai multe despre modul în care vă puteți menține în siguranță online.

În program:

6 februarie 2018, marți, ora 14.00 - Sala de Arte și Hărți
Dialog cu dr. Igor Cojocaru, director Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale

9 februarie 2018, vineri, ora 14.00 - sala Audiovideoteca
Lecție interactivă cu Victoria Manolachi și Natalia Gulco, Centrul Pro-European de Servicii și Comunicare

12 februarie 2018, marți, ora 14.00 - bloc central, Sala de conferințe "Alexe Rău"
Seminar interactiv - informațional cu voluntarii Centrului Internaţional "La Strada".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu