Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu al II-lea a plecat din România

Embed:

A promis că va rămâne în România ca să găsească soluţii pentru problemele etniei romilor, dar s-a răzgândit. Actualul împărat al romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu al II-lea, s-a întors în Statele Unite, unde are afaceri.

Fiul fostului împărat a venit în România în ianuarie anul trecut, după decesul tatălui său. El a primit coroana de împărat al romilor chiar în timpul înmormântării părintelui său şi şi-a luat angajamentul să se stabilească în România.

A fost de altfel una dintre condiţiile puse de aşa-numitul consiliu imperial pentru a fi încoronat. Nu se ştie ce decizie va fi luată acum în privinţa acestuia, din moment ce a încălcat înţelegerea sau dacă va fi nevoit să abdice pentru a lăsa loc altui împărat.

Iulian Rădulescu este cetăţean american şi deţine în SUA o afacere cu camioane. El este căsătorit cu Lucia Cioabă, mătuşa actualului rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioabă. Cu soţia sa, Iulian are o fată de 27 de ani, născută în Statele Unite şi doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu