Impact la Galaţi. Un transportor blindat al Armatei Române, implicat într-un accident (FOTO)

Un transportor blindat al Armatei Române a fost implicat, vineri, într-un accident pe raza localităţii Slobozia Conachi din judeţul Galaţi. Din primele informaţii, vehiculul militar ar fi rămas fără frâne, a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un şant. Şoferul a fost rănit, informează mediafax.ro.

Potrivit IPJ Galaţi, accidentul a avut loc vineri pe DJ 251, la Slobozia Conachi, în judeţul Galaţi. Surse apropiate anchetei susţin că, potrivit primelor informaţii, se pare că transportorul blindat ar fi rămas fără frâne şi a ieşit de pe şosea, oprindu-se într-un şanţ. Aceleaşi surse spun că şoferul ar fi sărit din autovehicul în momentul în care maşina a scăpat de sub control şi a fost rănit.

Transportorul ar fi provocat mai multe stricăciuni în zonă, pagubele urmând să fie evaluate.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, dar şi ambulanţe de la SMURD şi SAJ.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, în accident au fost implicaţi trei bărbaţi, cu vârste de 31, 38 şi 43 de ani, toţi aflaţi în vehiculul militar.

Bărbatul de 38 de ani s-a lovit la cap şi a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la spital de un echipaj SMURD în vederea efectuării unor investigaţii amănunţite. Ceilalţi doi militari au suferit răni uşoare şi nu au fost duşi la spital.

loading...

Lasă un comentariu