Imaginile cu momenul impactului în care jurnalistul rus Serghey Dorenko și-a pierdut viața (VIDEO)

Embed:

Jurnalistul rus Serghey Dorenko a decedat ieri seara la Moscova. Potrivit redactorului "Eho Moskvâ", Dorenko a pierdut conștiința în timp ce conducea motocicleta. Jurnalistul s-a izbit violent într-un gard de beton. Pe rețelele de socializare a apărut un video cu teribilul accident. Presa din Rusia presupune că acesta și ar fi momentul în care jurnalistul și-a pierdut viața.

Cunoscutul jurnalist rus, Serghei Dorenko, a decedat ieri seara, în timp ce conducea motocicleta pe şoseaua de centură a Moscovei. Totuşi, bărbatul în vârstă de 59 de ani ar fi murit în urma unui atac de cord. Trecătorii au solicitat de urgență ambulanța, însă echipajul nu a reușit să-l salveze.

În anii '90, Serghei Dorenko a prezentat emisiunea "Vremea" la ORT, actualmente "Pervîi Canal". Însă a fost demis în 2000, după ce l-a criticat pe preşedintele Putin pentru modul în care acesta a gestionat tragedia de pe submarinul Kursk, soldată cu moartea a 118 persoane.

"Fără îndoială, ministrul apărării a spus minciuni. Vladimir Putin ştie despre asta în momentul în care se justifică pentru ministrul său. Pentru că dacă militarii aveau totul, de ce nu au făcut nimic? Nu a fost nicio furtună timp de opt zile. Îmi pare foarte rău că trebuie să intru într-o dispută meteorologică cu preşedintele, cu atât mai mult că niciunul dintre noi nu este meteorolog."

Ulterior, Dorenko a activat la "Eho Moskvî", după care a devenit redactor-șef la postul de radio "Vorbeşte Moscova". În calitate de jurnalist incomod, el a continuat să-i adreseze întrebări lui Putin, îndeosebi despre aşa-zişii "inamici ai poporului".

"Nouă deja ni s-a spus că opoziţia reprezintă "inamicul poporului", nouă deja ni l-au arătat pe fostul dvs. premier în ţinta lunetei unei puşti. În care viitor concurenţii politici se vor putea lupta fără reguli şi când vor fi reguli?"

Serghei Dorenko nu s-a sfiit să abordeze şi subiecte sociale, precum discrepanțele dintre oamenii bogaţi şi cei săraci.

"Dacă te-ai ridicat şi ai spus "Sunt regele muntelui, sunt cel mai important şi am foarte mulţi bani", dacă te-ai afirmat şi ai atras atenţia asupra ta, atunci ia, te rog, şi conformează-te normelor moralei societăţii."

Serghei Dorenko a fost căsătorit de două ori şi avut 5 copii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu