Imagini VIDEO cu ofiţerii CNA în casa şefului Fiscului, Nicolae Vicol

Embed:

Reprezentanţii Procuraturii Generale şi ai Centrului Naţional Anticorupţie au efectuat astăzi un şir de percheziţii la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat. Serviciul de presă al CNA a anunţat că acţiunile au loc în cadrul unor dosare penale pornite pe comiterea mai multor abuzuri şi acte de corupere de către înalţi funcţionari de stat.

Percheziţii au avut loc şi la domiciliul şefului Inspectoratului Fiscal de Stat. Ofiţerii de la CNA au descins în casa funcţionarului dis-de-dimineaţă. După opt ore de percheziţii, ofiţerii au ieşit cu două calculatoare ale familiei.

"Au venit de dimineaţă, era ora 08.00. Eu făceam baie şi chiar eram udă. Am auzit că bate cineva la uşă. Credeam că-mi rupe uşa", a spus Tamara Vicol, soţia şefului Inspectoratului Fiscal de Stat, Nicolae Vicol.  

Publika.md aminteşte că, astăzi, ofiţerii anticorupţie au descins la FISC.  

În replică, Nicolae Vicol a spus că aceste acţiuni ale CNA au loc cu scopul de a-l intimida pe el, dar şi pe angajaţii instituţiei.

În prezent, şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Nicolae Vicol, a fost reţinut, pentru 72 de ore, fiind bănuit de corupere pasivă, abuz în serviciu şi încălcarea inviolabilităţii vieţii private (interceptări).

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu