Imagini video cu momentul în care MICROBUZUL 186 intră într-un stâlp de pe strada Ismail din Capitală (VIDEO cu puternic impact emoţional)

Embed:

Înregistrarea video cu momentul în care ieri, 3 februarie, un microbuz se loveşte cumplit într-un stâlp de pe podul Ismail din Capitală au fost făcute publice de către Poliţia Capitalei. 

Vehiculul a intrat pe contrasens şi s-a oprit într-un pilon, în caz contrar s-ar fi prăbuşit într-o parcare de pe strada Albișoara.

Momentul impactului a fost înregistrat de una dintre camerele de supraveghere din vecinătate. În imagini se observă viteza cu care microbuzul intră în coliziune cu stâlpul de pe pod şi se opreşte în loc, datorită acestuia.

În urma accidentului, microbuzul a rămas cu o roată în aer. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. 

"Microbuzul de pe ruta 186 se deplasa pe strada Ismail. Şoferul a pierdut control asupra volanului, astfel s-a lovit în parapet şi pilon de electricitate", a menţionat Iulian Chiţan, ofiţer de urmărire penală.

Publika.md
aminteşte că polițiştii au constat că microbuzul nu circula pe rută, iar în interior au găsit o sticlă de votcă goală și un pahar de unică folosință. Până la această oră nu s-a stabilit care dintre cei trei amici era la volan, dar e evident că toţi erau în stare de ebrietate.

Unul dintre bărbaţi era atât de beat încât nu putea să lege două cuvinte. Iniţial, a spus că a venit de acasă să vadă ce s-ar fi întâmplat cu microbuzul, d
upă care s-a răzgândit şi a spus că se afla şi el în microbuz.

Un conducător auto care se afla în spatele microbuzului spune că şoferul a avut noroc că nu circula cu viteză: 
"Am văzut cum a derapat microbuzul, dar din ce cauză... Stâlpul a fost, să nu fi fost urma o tragedie mare. Straşnic avea să fie să nu fi fost pilonul, el nu a încălcat regulile, nu a mers tare".

Toţi cei trei bărbaţi au ajuns la spital. Medicii spun că nu ştiu vârsta exactă a pacienţilor deoarece nu reuşesc să înţeleagă ce vorbesc.

 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu