IMAGINI ULUITOARE! Cum a fost văzută luna plină florală în Chişinău şi în diferite colţuri ale lumii (FOTO)

Luna plină florală a putut fi văzută noaptea trecută și a fost a șasea lună plină din acest an. Oameni din întreaga lume au postat pe rețelele de socializare o serie de imagini cu superba lună plină florală.

Numită și Luna plină florală în tradițiile străvechi, această Lună plină este asociată cu punctul culminant al înfloririlor sezonului de primăvară târzie. Ea sugerează renașterea și noi începuturi, dar și finalurile necesare.

Precum o floare care își atinge apogeul înfloririi, pe cât de frumoasă este înflorită, pe atât de evident este că urmează o nouă etapă, a fructului sau a împrăștierii semințelor în pământ pentru un nou ciclu.

Este în natura Săgetătorului în care are loc această Lună plină să ne dea o energie pozitivă ce strigă tare către partea cea mai expansivă a noastră, trezind-o la acțiune.

Este acea parte căreia îi place să exploreze și să descopere, să se poarte ca un copil care sare, se urcă pe garduri, în copaci, o ia pe tot felul de cărări necunoscute din pădure ca să vadă unde ajunge.

Suntem îndemnați să facem acest lucru chiar și doar în imaginație!

Trăirile pline de entuziasm aduse de Lună plină din Săgetător vin în mod natural și sunt mult așteptate, ca o eliberare după ultima lună intensă și plină de tensiuni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu