Imagini terifiante! O fetiţă de patru ani, RĂPITĂ, BĂTUTĂ ŞI UCISĂ cu sânge rece (VIDEO)

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cu un bărbat racolează un copil din fața unui magazin de dulciuri.

Bărbatul din India o cunoștea pe fetița de 4 ani, ea fiind fiica șefului lui. Atacatorul poate fi văzut cum o ține pe micuță de mână, îndepărtându-se de un magazin de dulciuri.

După ce a violat-o pe fetiță în casa lui, Bholu a înjunghiat-o și i-a ascuns trupul într-un container de gunoi din apropierea casei, potrivit libertatea.ro.

Potrivit poliției, bărbatul s-a întors după ce a comis crima la serviciu, oferindu-se voluntar în încercarea disperată a părinților de a o găsi pe micuță.

Dar după ce un vecin a susținut că l-a văzut chiar pe el în timp ce pleca cu fata, adevărul a fost descoperit.

Anchetatorii au descoperit trupul fără suflare al micuței în containerul de lângă casa bărbatului care lucra pentru familia fetiței de nouă ani.

Examinarea medico-legală a copilului a relevat faptul că aceasta a fost violată înainte de a fi ucisă. Bholu a fost arestat, iar autoritățile din India au declarat că vor folosi înregistrarea video și toate celelalte probe pentru a afla ce s-a întâmplat înainte ca fetița să fie ucisă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu