IMAGINI TERIFIANTE. Individul care a lovit pe zebră 4 persoane este AVOCAT. S-a ales cu două dosare penale

Embed:

Şoferul care a lovit patru persoane pe trecerea de pietoni este avocat. Acesta este din Chişinău şi are 34 de ani.

Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, când bănuitul, care se deplasa la volanul unui autoturism de model „Suzuki Vitara” pe bulevardul Zelinschi, nu a oprit la semnalul verde al semaforului, tamponând patru persoane, printre care doi copii, care traversau regulamentar strada, după care a părăsit locul accidentului rutier. În urma impactului, cei patru pietoni au suferit traumatisme, având nevoie de îngrijiri medicale.

La scurt timp după părăsirea locului accidentului rutier, bănuitul a ameninţat cu omor cîţiva civili, prin scoaterea din toc a armei de foc pe care o deţinea legal, imediat fiind imobilizat de agenţii de patrulare.

Bănuitul a fost reţinut preventiv pentru 72 de ore. Rezultatele testării alcooscopice au concluzionat că, la momentul accidentului, conducătorul auto avea concentraţia de alcool de 0,84 mg/l în aerul expirat.

Procurorii au iniţiat două cauze penale pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, săvîrşită în stare de ebrietate şi ameninţare cu omor.

Dacă va fi recunoscut vinovat, inculpatul riscă de la 4 la 8 ani închisoare cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 4 la 5 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu