(IMAGINI SPECTACULOASE) România, lovită de iarnă! Ninsori și vânt în 32 de județe (VIDEO)

Embed:

Deși suntem abia la mijlocul lunii noiembrie, iarna a pus stăpânire pe România. În Capitală a fost viscol, iar pe drumuri s-a depus un strat de zăpadă de 10 centimetri. Până luni seara, la ora 22, aproape toată țara este vizată de un cod galben de ninsori, lapoviță și ploi, scrie libertatea.ro.

Nu scăpăm de vremea rea nici în zilele următoare. Meteorologii avertizează că marți și miercuri este posibil să apară poleiul. A nins viscolit în noaptea de duminică spre luni, în București. Primăria a mobilizat 300 de echipaje de deszăpezire pentru a curăța drumurile. 

"Prima intervenţie a fost la ora 23:00. Au fost curăţate pantele, rampele şi podurile. După care, la ora 0:00 – 0:30, s-a intrat pe urgenţa I. În prima intervenţie au fost 104 utilaje în teren, acum lucrăm atât pe urgența I, cât și pe urgența a 2-a, însemnând un total de 181 de utilaje. 

La ora 5:12 sunt 340 de operatori curățenie căi publice, care degajează stațiile și refugiile. Se lucrează cu anti-derapant, în primul rând cu anti-derapant, mai puțin cu pluguit, la momentul acesta, dar probabil că în următoarele ore, vom intra și la pluguit", a declarat Magdalena Iuga, reprezentant al Primăriei Capitalei. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu