IMAGINI SPECTACULOASE de pe meleagurile Rezinei. Vezi cum s-a desfășurat Campionatul Național Off-Road (FOTO)

Zgomot de motoare, trasee dificile şi multă adrenalină, aşa a fost la data de 11 și 12 mai 2019 pe teritoriul comunei Țareuca din raionul Rezina unde s-a desfășurat Campionatul Național Off-Road, etapa a II-a, în raionul Rezina un eveniment non- precedent care a fost organizat de către Șeful Inspectoratului de Poliție Rezina și Inspectoratului de Poliție Șoldănești, D-l Igor Botea, totodată fiind implicați la maxim polițiștii la menținerea Securității și ordinei publice.
E de remarcat că cu susținere și contribuție în organizarea evenimentului a venit și deputatul în Parlamentul RM, D-na Eleonora Graur, D-l Alexandru Catană - pedagog social, agenți economici din raionul Rezina, și mulți alții.

Emoţiile piloţilor şi a miilor de spectatori prezenţi la eveniment au atins cote maxime de adrenalină, acolo unde nebunia, în sensul frumos al cuvântului, nu a avut limite. Piloţii curajoşi ai clubului au fost nevoiţi să traverseze un traseu improvizat, cu multe obstacole şi curbe complicate.

Spre deliciul spectatorilor, fiecare maşină a făcut senzaţie, traversînd gropi, urcînd dealurile şi trecînd prin rîu și fiecare participare a fost memorabilă. 

Totodată, cei prezenţi la eveniment au avut parte şi de alte surprize, dar şi multă voie bună. Pe lângă Off Road, a avut loc și un show aviatic. Vizitatorii s-au bucurat de muzică de calitate în cadrul unui concert în aer liber unde a cîntat Anatol Mîrzenco. La fel au fost organizate și grătare, mămăligă și alte bucate tradiționale.

Au fost amenjate locuri de joacă pentru cei mici, unde s-au putut bucura și veseli sute de copii din țară.

La finele evenimentului participanții la cursă au fost premiați cu cupe și multe alte premii în dependență de locul ocupat.

Evenimentul a adunat mii de spectatori, care au rămas impresionați de ce au văzut.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu