IMAGINI ŞOCANTE! Primarul care a fost înjunghiat pe scenă, în timpul unui eveniment caritabil, A MURIT la spital (VIDEO)

Embed:

(UPDATE 16:20) Primarul oraşului polonez Gdansk care a fost înjunghiat în timpul unui eveniment caritabil a murit la spital. Pawel Adamowicz a fost operat, apoi a fost conectat la aparate de ventilaţie artificială, însă la scurt timp s-a stins din viaţă. Edilul se afla pe scenă în fața a sute de oameni când un bărbat s-a apropiat de el cu un cuțit și l-a lovit de mai multe ori.

Primarul oraşului Gdansk din Polonia a fost înjunghiat chiar pe scenă, în timpul unui eveniment caritabil. Edilul era în fața a sute de oameni când un bărbat s-a apropiat de el cu un cuțit și l-a lovit de mai multe ori.


Bărbatul a fost resuscitat pe loc, după care a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat. Starea sa este gravă, iar autoritățile locale au făcut apel la donații de sânge.

Atacatorul, un tânăr de 27 de ani, a fost imobilizat de forțele de ordine. Înainte de asta, el a reușit să strige că a comis crima pentru că a fost aruncat în închisoare și torturat de partidul care l-a susținut în alegeri pe edilul din Gdansk.

Pawel Adamowicz are 53 de ani și este deja de 20 de ani primar în orașul polonez.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu