IMAGINI ŞOCANTE. O moldoveancă, care lucra în calitate de bonă, bătută cu pumni şi picioare. Agresiunea teribilă, filmată de un martor

În presa de peste Prut au apărut imagini video privind cazul în care o bonă din Republica Moldova a fost bătută de doi soţi din Suceava.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de un tânăr din Buzău, care a declarat pentru Adevărul că a găsit filmuleţul pe Internet. Filmarea şocantă a fost sesizată Poliţiei. Speriat de reacţiile pe care le-a provocat în spaţiul virtual, tânărul a şters postarea.

În imagini apare o femeie de etnie romă, care o loveşte cu bestialitate pe o tânără. Victima este lovită cu pumni şi picioare de mama copilului. La agresarea fetei a asistat şi o a treia persoană, care a filmat întreaga scenă. Martorul nu a reacţionat ca să o tempereze pe bătăuşă.

Victima este o tânără din ţara noastră care a fost angajată de doi soţi din Suceava ca să aibă grijă de un copil. Bona a fost agresată la sfârşitul anului trecut.  În luna noiembrie 2019, cei doi soţi au fost arestaţi preventiv pentru că au sechestrat-o pe tânără. Soţii o acuzau pe bonă că le-a furat din casă bijuterii în valoare de 3.000 de euro.  

Anchetatorii au stabilit că atunci când a fost agresată, bona nu mai lucra pentru familia respectivă. Se angajase la un magazin din cartierul Burdujeni,  de unde a fost sechestrată de patru persoane, mai exact de foştii săi angajatori şi de doi prieteni ai acestora.

Citeşte şi: CAZ ŞOCANT ÎN ROMÂNIA. O moldoveancă, care lucra în calitate de bonă, a fost sechestrată şi bătută

loading...

Lasă un comentariu