Imagini scandaloase la grădiniţa "Povestea": O educatoare, filmată cum strigă şi bate câţiva copii (VIDEO)

Embed:

Imagini scandaloase la grădiniţa "Povestea" din oraşul Nisporeni. O educatoare a fost surprinsă cum abuzează fizic şi verbal câţiva copii.

Imaginile au fost înregistrate de către o persoană, care în acel moment se afla în interiorul grupei şi care ulterior le-a postat pe internet. Potrivit informaţiilor preliminare, în urma incidentului, educatoarea a fost eliberată din funcţie.

Grădiniţa "Povestea" din oraşul Nisporeni este frecventată de circa 280 de copii, iar responsabilii de la direcţia educaţie din raionul Nisporeni, au declarat că sunt într-o şedinţă şi vor reveni.

La fel, poliţia din raion spune că s-a autosesizat pe marginea cazului şi urmează să identifice persoana din imaginile video, dar şi circumstanţele în care s-a produs incidentul. Totodată, oamenii legii spun că nu au primit nici o plângere, de la vreun părinte.

Potrivit poliţiştilor din Nisporeni, ultimul caz de violenţă faţă de minori a avut loc acum o lună, în grădiniţa "Licurici" din oraşul Nisporeni, atunci când o educatoare a lovit cap de cap doi copii. Cazul este investigat de procuratură.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu