IMAGINI REVOLTĂTOARE! Un polițist lovește de mai multe ori o fata în vârstă de 14 ani

Incidentul care a avut loc în Marea Britanie a fost filmat și a ajuns viral pe internet. În imagini se poate vedea cum polițistul o lovește de mai multe ori pe fata în vârstă de 14 ani.

Fata și o femeie de 52 de ani au fost arestate sub suspiciunea că au atacat doi ofițeri de poliție într-un incident care a avut loc în Accrington, Lancashire. Cei doi polițiști au fost transportați la spital și au avut nevoie de îngrijiri medicale, având tăieturi la cap și pe brațe, scrie Libertatea.ro.

În timpul arestării celor două suspecte, unul dintre polițiști a început să o lovească pe adolescentă în cap, moment care a fost filmat și distribuit pe rețelele de socializare, potrivit mirror.co.uk.

Autoritățile admit că filmulețul "poate părea îngrijorător", dar spun că poliția este antrenată "pe deplin" în tehnici de reținere. Totuși, cazul va fi investigat pentru a se stabili dacă s-a încălcat legea.

Internauții critică insistând că polițistul a folosit forța extremă atunci când a lovit-o pe adolescenta minoră peste față.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu