IMAGINI REVOLTĂTOARE! Patru minori, surprinşi în timp ce vandalizau orarul transportului public de la o staţie din Capitală (VIDEO)

Embed:

Act de vandalism ziua în amiaza mare, în Capitală. Patru minori au fost surprinşi în timp ce distrugeau un panou dintr-o staţie de aşteptare a transportului public unde era afişat orarul de circulaţie a troleibuzelor.

Incidentul s-a produs în cartierul Sculeni al Capitalei. Acţiunile lipsite de bun simţ ale adolescenţilor au fost surpinse de către un trecător care a şi postat filmuleţul pe internet.

Potrivit autorului videoului, făptaşii au scos mai întâi pelicula de protecţie, iar ulterior s-au apucat să distrugă imprimarea făcută pe hârtie. Ba mai mult, vandalii au reacţionat agresiv la observaţia trecătorului care le-a cerut să înceteze. Iar pentru că li s-a părut distractiv, copiii au jucat şi box cu panoul pe care era afişat graficul. 

Acţiunile ruşinoase ale minorilor au ajuns şi în vizorul oamenilor legii după ce Publika TV le-a cerut o reacţie. Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, oamenii legii urmează să identifice persoanele. Ulterior, părinţii minorilor riscă să se aleagă cu amenzi de până la 750 de lei.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.
loading...

Lasă un comentariu