IMAGINI REVOLTĂTOARE. Gândaci, într-un centru comercial din Capitală, unde oamenii mănâncă. REACŢIA internauţilor (VIDEO)

Embed:

Într-un centru comercial din Capitală, unde sunt mai multe cafenele şi restaurante, au fost surprinşi gândaci mergând pe podea.

Un martor ocular a surprins un "musafir" şi a postat imaginile video pe o reţea de socializare.

"Nimic nu mă miră! Eu am mai văzut așa un caz cu participarea acestor musafiri, după asta nimeni nu se va mai duce acolo niciodată", a comentat un internaut.

"Nici nu am fost prin așa locale... ce vreau îmi gătesc acasă, cu mâna mea și cum știu eu. Prin așa locale se duc doar leneșii! Una sunt gândacii, alta este și cum mai gătesc mâncarea ceea", a spus o altă internaută.

Totuşi, sunt şi persoane mai indulgente, care au o explicaţie la cele surprinse de martorul ocular:

"La tine în casă n-ai văzut niciodată un gandăcel? Dacă-mi spui că nu, nu te cred. Acolo este un centru comercial unde merg sute de oameni zilnic, dacă îl găseai în mâncare sau pe masă, platou era altceva. Sunteți penibili și încercați să denigrați țara asta cum puteți voi mai bine. Lăsați voi un pic telefonul și faceți ceva, dați din coate, dar nu vă lăsați "încoronați" de telefoane".

 

 

loading...

Lasă un comentariu