IMAGINI NOI cu bărbatul care S-A ÎMBĂTAT şi A MUŞCAT de deget un poliţist din Hînceşti (VIDEO)

Embed:

Noi detalii în cazul conducătorului auto agresiv care a muşcat de deget un poliţist, după ce a fost oprit de oamenii legii.

Inspectorii de patrulare au făcut publică înregistrarea camerei de bord care demonstrează că şoferul, care se presupune că era în stare de ebrietate, circula pe traseu şi nu a fost abordat în timp ce staţiona.

Din imaginile video postate de oamenii legii se observă că maşina coteşte brusc pe un drum adiacent. Imediat, echipajul de patrulare porneşte după conducătorul auto, iar când i se solicită actele, acesta devine agresiv.

"- Actele pentru mijlocul de transport prezintă, te rog eu frumos, dacă nu, te iau la inspectorat şi o să le prezinţi acolo.
- Pentru ce să mă iei la inspectorat?
- Pentru că nu ai acte de identificare, tinere.
- Dar ce, m-ai oprit pe drum?
- Da, te-am oprit pe drum.
- Când m-ai oprit?
- Da, te-am oprit pe drum!"

După mai multe încercări eşuate de a verifica actele, şoferul agresiv a fost pus la pământ de oamenii legii, iar ulterior, acesta l-a muşcat de deget pe un inspector de patrulare. La un moment dat, conducătorul auto reuşeşte să fugă şi este prins din nou de oamenii legii şi escortat la poliţie. Individul a fost reţinut pentru 72 de ore şi va ajunge în faţa judecătorilor.

Dacă va fi găsit vinovat de ultraj, el riscă până la 3 ani de închisoare, muncă în folosul comunităţii sau o amendă de până la 67 de mii 500 de lei, iar pentru huliganism, încă trei ani de detenţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu