Imagini îngrozitoare din spitalele din China. Bolnavii infectați cu coronavirus, abandonați pe jos

Embed:

Epidemia de coronavirus din China a creat panică și disperare în orașele din toată țara și mai ales în metropola Wuhan, unde este punctul zero al epidemiei.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini spitale supraaglomerate și pacienți care zac pe jos, așteptând să primească îngrijiri.

Din cadrele postate pe Twitter se vede că spitalele nu mai fac față numărului mare de pacienți și s-a ajuns să fie amenajate zone de primire până și în parcări.

Sute de oameni așteaptă la coadă, de aproape 24 de ore, scriu reporterii CNN, aceștia spunând că nu mai există paturi libere, iar bolnavii internați sunt înghesuiți pe scaune sau zac pe jos, pe coridoare.

De asemenea, se spune că în unitățile medicale circulă zvonuri potrivit cărora nu mai există medicamente suficiente pentru cetățeni. Pe lângă isteria din spitale, întreg orașul este în stare de panică, iar faptul că a fost închis orașul a intensificat aceste sentimente.

Până acum, în lume au fost confirmate 939 de cazuri de infecţii cu virusul ucigaş, dintre care 916 - în China, 5 - în Tailanda, 3 - în Singapore, 3 - în Taiwan, câte 2 - în Hong Kong, Japonia, Macau, Coreea de Sud, SUA şi Vietnam.

Virusul a făcut deja 26 de victime. 

loading...

Lasă un comentariu