IMAGINI INEDITE cu prinţii William şi Harry când erau mici

Embed:

Au avut pasiuni aristocratice de la vârstă fragedă. Este vorba despre cei doi prinţi ai Marii Britanii, William şi Harry. Zilele acestea a fost dată publicităţii o înregistrare de colecţie, în care cei doi fraţi apar zbenguindu-şi, cu foarte multă energie, degeţelele pe clapele unui pian. Înregistrarea indedită datează din anul 1985.

Cei doi prinţi au fost filmaţi în timpul unei şedinţe foto realizată la Palatul Kensington. William avea trei ani, iar frăţiorul Harry, doar un anişor. Cei doi micuţi sunt plini de energie şi le dau mari bătăi de cap părinţilor. Prinţul Charles şi Prinţesa Diana încearcă să-i convingă să iasă de sub mese şi să privească spre fotograf. La un moment dat, William este încurajat să-şi sărute frăţior. Iniţial, acesta este reticent, apoi se conformează.

Pentru a-i determina pe cei doi prinţi să se uite în direcţia aparatului de fotografiat, părinţii apelează la tot felul de trucuri. Prinţul Charles ia o batistă şi şi-o pune pe cap. Spre finalul şedinţei foto, cei doi micuţi se lasă convinşi să participe la poza de familie.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu