Imagini inedite cu Angelina Jolie. Cum arăta actriţa la 14 ani (FOTO)

Angie Voight, astfel era cunoscută Angelina Jolie în adolescenţă. Când avea 14 ani, Angelina s-a mutat împreună cu mama ei, Marcheline Bertrand, şi cu iubitul acesteia şi a renunţat la cursurile de actorie de la Lee Strasberg Theatre Institute, pe care ulterior le-a reluat, absolvind Liceul din Beverly Hills.

Daily Mail a publicat câteva fotografii cu actriţa în vârstă de 37 de ani Angelina Jolie când era adolescentă şi nu era celebră.

Angelina Jolie a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Ea a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Dl şi dna Smith", "A Mighty Heart", "Gia", dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Angelina este fiica actorului Jon Voight.

 
Growing up: Angelina Jolie wears a satin dress for her eighth grade graduation, aged around 14

Young beauty: Angelina, aged around age 13 or 14, wears a very Nineties headband in another eighth grade photo
 

Young lady: Angelina looked older than her 14 or so years at her eighth grade graduation, pictured with her friend, Evelyn Ungvari
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu