Imagini incredibile la un meci de hochei pe gheaţă. Ambii portari ai echipei Carolina Hurricanes s-au accidentat pe parcursul meciului

Embed:
Imagini incredibile la un meci din liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă. Ambii portari ai echipei Carolina Hurricanes s-au accidentat pe parcursul meciului cu Toronto Maple Leafs şi singura soluţie a venit din tribune: pe post de goalkeeper de urgenţă a fost chemat David Ayres, care are 42 de ani şi este mecanicul maşinii de curăţat gheaţa.

Ayres a jucat de la mijlocul reprizei secunde, când scorul era de 3-1 în favoarea lui Hurricanes. Portarul a încasat două goluri, dar a apărat alte 8 pucuri expediate de adversari către poarta sa.

Carolina Hurricanes au învins pe Toronto Maple Leafs cu 6-3.

"Am fost nervos în repriza secundă. Nu am putut prinde pucul în repriza secundă, dar le-am spus băieţilor că în a treia voi fi mai bine pregătit.
Îmi voi reaminti coechipierii, cât de buni au fost cu mine. Dar şi suporterii din Toronto, pentru că au creat o atmosferă incredibilă. Chiar dacă am jucat pentru echipa adversă, au fost receptivi, au fost minunaţi. De fiecare dată când reuşeam o paradă a pucului, îi auzeam cum îmi aplaudă", a spus portarul de urgenţă Carolina Hurricanes, David Ayres.

Fiecare club din NHL trebuie să aibă prezent la stadion, la ora meciului câte un portar de urgenţă. Acesta trebuie să fie pregătit să semneze un contract pe o zi şi să joace în cazul în care este necesar.
loading...

Lasă un comentariu