Imagini incredibile! Fiasco cu țevi sparte și găuri în gheață la show-ul lui Evgeni Plushenko (VIDEO)

Embed:
Evgeni Plușenko, unul dintre cei mai mari patinatori ai lumii, a fost umilit de organizatorii unui spectacol pe gheață care a avut loc la Cluj-Napoca, trăind o experiență pe care, cu siguranță, nu o va uita prea ușor. Celebrul patinator rus a povestit cum gheața a început să se topească și să crape în timpul spectacolului. Fiul său de 6 ani a fost pus și el în pericol. Micuțul care patina alături de tatăl său a căzut de nenumărate ori din cauza gheții.
 
„Am patinat în mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieții, dar nu am avut niciodată astfel de probleme” - a susținut campionul olimpic la patinaj Evgeni Plushenko, după spectacolul „Kings on Ice”, care a avut loc în week-end la Cluj, postând imaginile dezastrului și pe contul său de Instagram.
 
Sala Polivalentă din Cluj Napoca a găzduit la finele săptămânii unul dintre cele mai cunoscute spectacole pe gheață din lume. Vedeta evenimentului a fost Evgeni Plushenko, care a patinat alături de fiul lui de 6 ani. Din păcate, organizatorii nu au fost gata la timp, iar spectacolul a fost amânat cu o zi, spre nemulțumirea oamenilor care și-au cumpărat bilete cu câteva luni înainte.
 
Evgeni Plușenko a relatat clipele de groază prin care a trecut în momentul începerii spectacolului. Gheața a început să se topească și să îi crape sub picioare. Fiul lui de 6 ani a fost la un pas să se accidenteze după ce a căzut de mai multe ori. Mai mult, artistul a căzut pe gheață și a lovit cu patina o țeavă din care a început să iasă apă.
 
Spectacolul a fost un adevărat eșec, spun oamenii. Deși show-ul trebuia să dureze 3 ore, acesta s-a oprit după prima oră din cauza condițiilor proaste în care artiștii au fost puși să patineze. Oamenii sunt revoltați și își cer banii înapoi, scrie activenews.ro
loading...

Lasă un comentariu