IMAGINI INCREDIBILE din timpul salvării copiilor blocaţi în peştera inundată din Thailanda (FOTO/VIDEO)

Embed:

Copiii salvaţi din peştera din Thailanda îşi pot vedea, în sfârşit, părinţii. Medicii spun că starea băieţilor este bună. Cu toate acestea, ei rămân internaţi în spital. Aceştia au pierdut mult din greutate, dar au reuşit să-şi menţină starea datorită faptului că au consumat apă.

Doi dintre copii au făcut infecţii pulmonare. De asemenea, doctorii au precizat că primii opt băieţi, care au fost recuperaţi din peşteră, pot vorbi, consuma alimente solide şi nu mai trebuie să poarte ochelari de soare, după mai bine de două săptămâni petrecute în grotă. Ceilalţi patru mai au nevoie de timp pentru a-şi reveni. Cei 12 adolescenţi şi antrenorul lor au rămas blocaţi în peşteră în data de 23 iunie, după ce ploile puternice au inundat grota.

Tot azi, autoritățile thailandeze au oferit presei și imagini video din timpul salvării copiilor. În acestea se poate vedea cum cei mici sunt transportați pe targă spre siguranță. Sunt înveliți în folii protectoare și li se administrează oxigen. În imagini se poate vedea și zona de campare, din camera 3 a peșterii, unde personalul medical așteaptă scoaterea copiilor din peșteră.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu