IMAGINI HORROR. Sute de copii au fost ţinuţi captivi într-un centru de plasament (VIDEO)

Embed:

Imagini cutremurătoare au fost surprinse în Mexic. Oamenii legii au descoperit o adevărată casă a ororilor într-un oraş din vestul ţării. 458 de copii şi 138 de adulţi erau ţinuţi captivi în condiţii inumane şi chiar abuzaţi sexual.

Autorităţile mexicane au descoperit casa ororilor într-un centru de plasament, numit La Gran Familia, după aproximativ 50 de plângeri. Copiii din această instituţie erau forţaţi să cerşească în stradă, impuşi să mănânce alimente alterate şi să doarmă pe podea printre şobolani şi gândaci.

Micuţii erau agresaţi sexual de către angajaţii instituţiei, bătuţi şi înfometaţi. Unii dintre minori sunt atât de slabi, încât autorităţile încă nu le-a putut stabili vârsta. În centru erau 278 de băieţi, 174 de fete, şase bebeluşi, precum şi 138 de adulţi care avea între 18 şi 40 de ani.

"Acuzaţiile se referă la maltratare, abuză şi privare de libertate a minorilor găsiţi acolo. Locuitorii acestui loc erau ţinuţi în condiţii inuname. Peste 20 de tone de gunoi au fost scoase din clădirea în care trăiau minorii", a spus şeful Agenţiei pentru Investigaţii Criminale din Mexic.

Mulţi dintre copii au fost trimişi în plasament chiar de părinţii lor, din cauza sărăciei în care trăiau. Unii au încercat să-şi ia micuţii înapoi, doar că reprezentanţii instituţiei le-au cerut sume mari de bani. În acest caz a fost reţinută fondatoarea centrului, care este principalul suspect.

Potrivit paginii de pe o reţea de socializare a instituţiei, La Gran Familia a fost fondată în 1947 şi ar fi trebuit să fie un centru pentru copii orfani, abandonaţi sau din familii defavorizate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu