IMAGINI FILMATE CU DRONA de la incendiul de proporţii produs la un institut al Academiei de Ştiinţe. 100 de pompieri au luptat cu flăcările

Embed:

Acoperişul unui institut al Academiei de Ştiinţe, din cartierul Telecentru, a fost cuprins de flăcări. Imagini de la incendiul de proporţii au fost filmate cu drona.

Toţi oamenii care se aflau în clădire, în momentul izbucnirii focului, au fost evacuaţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului s-au deplasat 14 autospeciale şi 100 de pompieri pentru a lupta cu flăcările.

DETALII AICI: INCENDIU PUTERNIC la Institutul de Zoologie al Academiei de Ştiinţe. 14 autospeciale, la faţa locului (VIDEO/FOTO)

Deocamdată nu se cunoaşte din ce cauză s-a aprins acoperişul instituţiei şi nici ce suprafaţă a fost afectată. Pompierii au reuşit deja să localizeze focul, iar nimeni nu a avut de suferit.

La scurt timp, un alt incendiu a izbucnit pe strada Ismail din Capitală. De această dată, flăcările au cuprins un centru comercial. Potrivit purtătorului de cuvânt al IGSU, Liliana Puşcaşu, la faţa locului s-au deplasat patru echipe de pompieri care au reuşit să stingă focul. În urma incendiului, nimeni nu a fost rănit. Deocamdată nu se cunoaşte din ce cauză au izbucnit focul.

Citeşte şi: ÎNCĂ UN INCENDIU PUTERNIC. CENTRUL COMERCIAL LUNEDOR din Capitală, cuprins de flăcări (VIDEO/FOTO)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu