IMAGINI FILMATE CU DRONA! 25.000 de oameni la marşul organizat de PDM: E un prilej de a ne unifica

Embed:

25.000 de oameni au participat la marșul organizat de Partidul Democrat din Moldova, dedicat Zilei Victoriei și Zilei Europei. În premieră, cele două sărbători sunt marcate în aceași zi, iar autoritățile îşi propun în acest mod să unească întreaga societate.  

Oamenii veniţi din toate raioanele ţării au pornit pe ritmuri de fanfară din Piața Pan Halippa:

"Am venit să sărbătorim ambele sărbători şi Ziua Victoriei, şi Ziua Europei. Una fără alta nu ar exista. Dacă nu ar fi fost Ziua Victoriei, nu ar fi fost nici Ziua Europei"

Participanţii la marş s-au deplasat pe strada Ismail, apoi pe bulevardul Ştefan cel Mare spre Piața Marii Adunări Naționale. În fruntea coloanei s-a aflat preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, dar şi alţi reprezentanţi din conducerea partidului, precum şi membri din Cabinetul de Miniştri.

Participanţii la marş spun evenimentul demonstrează că poporul nostru poate da dovadă de solidaritate şi de toleranță.

"E foarte frumos organizat. Am venit să sărbătorim Ziua Victoriei şi Ziua Europei. Că toată Europa a fost eliberată de sub jugul fascist".

"E un prilej de a ne unifica, de a merge într-un marş comun şi a sărăbători ambele sărbători, Ziua Victoriei şi Ziua Europei".

Sunetul de fanfară s-a răspândit în tot oraşul. Măiestria instrumentiştilor Orchestrei Departamentului de Carabinieri i-a cucerit atât pe oamenii care au venit la marş, cât şi pe trecători.

Oamenii care au urmărit marșul nu au ezitat să imortalizeze cele mai frumoase momente.

Marşul, care a unit zeci de mii de oameni de Ziua Victoriei și Ziua Europei, s-a încheiat în Piaţa Marii Adunări Naţionale, acolo unde a avut loc un concert grandios, organizat de PDM.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu