Imagini exclusive: Prinții William și Harry arată fotografii de familie nemaivăzute cu prințesa Diana

Două fotografii din perioada în care Prințesa Diana încă trăia, namaivăzute până acum au fost prezentate de prinții William și Harry  în cadrul unui documentar, scrie libertatea.ro.

Palatul Kensington a postat fotografiile, în care apar tinerii prinți William și Harry, pe contul său oficial Twitter. Într-o fotografie cei doi fii ai Dianei sunt îmbrăcați în costume de poliție și au căști în cap.

Într-o altă imagine, făcută de prințul William, Diana în ține pe Harry în brațe, în timp ce stă la bordul iahtului Royal Yacht Brittania, fostul iaht al reginei Elisabeta a II-a.

Albumul este prezentat într-un documentar nou, care urmează să fie difuzat luni seara pe canalele HBO și ITV din Marea Britanie. Documentarul urmărește relația prințesei Diana cu fiii ei. Documentarul „Diana, mama noastră: Viața și moștenirea ei”, sărbătorește viața și activitatea caritabilă a prințesei Diana, la 20 de ani de la moartea ei.

Prinții sunt filmați uitându-se prin album și discutând despre cum era viața alături de mama lor. Prințul William și prințul Harry au povestit despre modul „distractiv” în care petreceau timpul prințesa Diana. Ei au spus că Diana a înțeles „viața reală în afara zidurilor palatului” și i-a încurajat să fie „obraznici”. Cei doi au povestit și despre cât de mult regretă faptul că ultima conversație cu mama lor a fost un scurt apel telefonic în ziua în care a murit.

Harry și William vorbesc despre cum amintirile lor din copilărie despre mama lor  au stat alături de imaginea și influența sa globală, ca militant pentru victimele fără adăpost, victimele SIDA și interzicerea minelor.

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu