IMAGINI DRAMATICE! Un copil de 5 ani, bătut cu bestialitate de un bărbat îmbrăcat în Moș Nicolae (VIDEO)

Embed:

În imagini se observă că în încăpere se află şi mama copilului terorizat, care îi cere băieţelului să îi promită moşului deghizat că va fi cuminte, dar şi un alt minor, o fată, care este pusă să stea în genunchi în faţa bărbatului şi să rostească o rugăciune.

Materialul video a ajuns la tatăl copilului, originar din judeţul Constanţa, care este plecat la muncă în străinătate şi care a decis să ia măsuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa, Oana Manoilă, tatăl, domiciliat în Tuzla, a trimis imaginile video pe pagina de socializare a instituţiei, care, la rândul său, a cerut sprijinul poliţiei pentru identificarea mamei.

Având în vedere că mama este din judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost sesizată Protecţia Copilului de aici, care, vineri, a declanşat o anchetă în acest caz.

Şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud s-a autosesizat după vizionarea materialului video. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Crina Sîrb, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe cel care apare costumat în Moş Nicolae, în persoana unui bărbat de 40 ani din comuna Bistriţa Bârgăului, şi pe mama copilului, o femeie de 31 ani din aceeaşi localitate, scrie observator.tv

În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

De asemenea, poliţiştii au sesizat la rândul lor Protecţia Copilului şi au cerut acordarea de asistenţă psihologică băieţelului de 5 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu