IMAGINI DIN DRONĂ, ora 15:00. Cum arată Piaţa Marii Adunări Naţionale (VIDEO)

Câteva partide politice de opoziție s-au lansat, astăzi, în campania electorală. În Piața Marii Adunări Naționale, Partidul ȘOR a adunat câteva mii de persoane, care s-au prins în dans și au încins hore. Pentru a da forță mitingului, formațiunea a invitat câțiva eurodeputați.

În același loc, și PLDM a decis să se lanseze în campania pentru alegerile parlamentare. Liberal-democrații au rezervat Piața Marii Adunări Naționale unde și-au chemat susținătorii la un miting mascat ca fiind anti-guvernare şi unul civic.

Formațiunii PLDM i s-au alăturat și partidul Maiei Sandu, PAS, și formațiunea lui Andrei Năstase, PPDA, care, de fapt, stau în spatele manifestației.

PLDM, PAS şi PPDA au organizat aceste acțiuni în perioada când simpatizanţi şi membri ai formaţiunilor sunt acuzați că au legături cu serviciile rusești.

Recent, jurnaliștii de la Zeppelin au scris că Maia Sandu și Andrei Năstase au fost plimbați prin Europa de Fundația Open Dialog condusă de Ludmila Kozlovska, expulzată din Uniunea Europeană pe motiv că ar avea legături cu serviciile speciale rusești.

Mai mult, primarul municipiului Orhei, Ilan Șor, a declarat anterior că a finanțat-o pe Maia Sandu atunci când era membru al liberal-democraților.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu