Imagini DEZGUSTĂTOARE într-un magazin din Capitală. O vânzătoare, SURPRINSĂ cum ștergea cu o cârpă jeleul dintr-un pahar (FOTO/VIDEO)

Embed:

Imagini dezgustătoare într-un magazin din Capitală. O vânzătoare a fost surprinsă cum ștergea cu o cârpă jeleul dintr-un pahar expus în vitrină.

- Doamnă, spuneţi-mi, vă rog, acest jeleu pe care îl ştergeţi cu cârpa îl puneţi ulterior la vânzare?

- Nu, nu.

- Dar ce faceţi? Îl ştergeţi pentru dumneavoastră?

Ecaterina Baciu povesteşte că a mers la cumpărături. Marea i-a fost mirarea când a văzut că vânzătoarea de la secţia de patiserie încearcă să îndepărteze cu o lavetă primul strat de jeleu.

"Ea a şters un pic din jeleu, apoi un pic masa, mi s-a părut foarte murdar şi neplăcut. A venit administraţia, paza mi-a spus că nu am voie să filmez, că este interzis", a spus Ecaterina Baciu, consumator.

Cofetarul magazinului a explicat că femeia a vrut să şteargă praful depus pe jeleu.

"Aici este poziţia unde se vând eclair-urile, nuştiu din ce cauză ea are un pic de emoţii şi scapă des prăjiturile. Praful a căzut peste pahare, ea în cazul acesta trebuie să mi le aducă mie sus, după care eu le dau la rebut. Aşa ceva să facă nu am învăţat niciun vânzător", a zis Maria Moraru, cofetar.

- Doamna este instruită corect, dar acum nu a procedat corect. Este o greşeală care nu se practică.

- Ce o să faceţi în cazul dat?

- O să pedepsim neapărat persoana şi o să o instruim corect", a menționat Maria Cravțov, administrator magazin.

Reprezentanţii Direcţiei Municipale pentru Protecţia Alimentelor s-au autosesizat. Administraţia marketului va fi amendată cu 7 mii de lei, iar vânzătoarea - cu 10 mii, pentru nerespectarea condiţiilor de igienă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu