IMAGINI de pe șoseaua Chișinău-Leușeni. Cum se asfaltează GROPILE DIN DRUM în aceste momente (FOTO)

Reabilitarea șoselei M1 Chișinău-Leușeni este în toi. Din imagini se vede cum drumarii asfaltează gropile din drum în aceste momente.

Totodată, astăzi vicepreședintelui PDM, Vladimir Cebotari a declarat că pe traseul Leușeni spre Chișinău cel puțin 30 % din drum deja a fost plombat. În decurs de câteva zile urmează să fie plombat tot traseul până la Chișinău.

CITEȘTE ȘI: Ce s-a întâmplat cu șoselele din cadrul proiectului DRUMURI BUNE PENTRU MOLDOVA după iarnă. Ce trebuie să știe moldovenii

Imaginile au fost făcute public pe o rețea de socializare. 

În 2019 acest proiect Drumuri bune pentru Moldova va viza toate raioanele țării și vor fi reabilitate 2600 de kilometri. Drumurile din țară vor fi reabilitate începând cu luna martie din acest an.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu