IMAGINI de la DSE cu elicopterul SMURD, care s-a prăbușit în raionul Cantemir

Conform informațiilor operative ale Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI un elicopter SMURD s-a prăbușit în această după amiază în apropiere de localitatea Haragîș, raionul Cantemir. La fața locului s-au deplasat  echipaje ale Serviciului Salvatori și Pompieri, Serviciul de Urgență 903 și grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Cantemir. 

Din primele informații s-a stabilit că aparatul de zbor s-a prăbușit la o distanță de 100 metri de fîșia forestieră din preajma localității. Pompierii au efctuat lichidarea arderii izbucnite la aparatul de zbor. Conform informațiilor de la fața locului în apropiere de rămășițele elicopterului au fost găsite cadavrele a 4 persoane.

Salvatorii din Republica Moldova sunt într-un schimb permanent de informaţii cu colegii de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a lansat mai multe linii telefonice de contact. Pentru informații persoanele interesate pot suna la tel. 901, 022 78 -50-32, 029941197.

Citeşte şi: Procuratura a declanşat o urmărie penală în cazul prăbuşirii elicopterului SMURD

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu