IMAGINI DE GROAZĂ în cartierul Telecentru. Un copil, lovit de maşină pe o trecere de pietoni. REACŢIA tatălui (VIDEO)

Embed:

Un băiat a fost lovit în plină zi, de o maşină, pe o trecere de pietoni. Totul s-a întâmplat pe strada Gheorghe Asachi din Capitală. Momentul a fost surprins de o cameră de bord, iar imaginile au fost postate pe o reţea de socializare şi au adunat sute de comentarii. Potrivit poliţiei, copilul de doar doi ani a fost dus pentru investigaţii la spital, dar a fost imediat externat deoarece s-a ales doar cu o sperietură. 

Din imaginile postate pe o reţea de socializare, se vede cum minorul calcă pe trecerea de pieton, împreună cu un bărbat. La un moment dat, copilul fuge spre carosabil şi este lovit de un automobil. Tatăl, care se afla alături de victimă s-a luat la harţă cu şoferul, care s-ar face vinovat de producerea accidentului. Acesta a urcat pe acoperişul autovehiculului şi l-a deteriorat. Astfel, şoferul a depus o plângere pe numele lui.

"Urmează să se prezinte la sector atât şoferul automobilului cât şi tatăl copilului, care a deteriorat automobilul pentru a depune declaraţii pe marginea acestui caz. Tatăl minorului pentru că a deteriorat maşina riscă să se aleagă cu un proces verbal pentru huliganism. Şoferul se va alege cu amendă o de 1.500 de lei şi 6 puncte de penalizare", a menţionat Natalia Stati, ofiţer de presă Poliţia Capitalei.

De asemenea, potrivit poliţiei, tatăl minorului se va alege şi cu o mustrare pentru faptul că nu a avut grijă de copilul său şi i-a permis să iasă pe carosabil.

Imaginile în care băieţelul este lovit de maşină au devenit virale, iar internauţii nu au ezitat să le comenteze. Unii consideră că vina o are în totalitate şoferul şi că acesta ar trebui să fie tras la răspundere. Iar alţii au sărit în apărarea conducătorului automobilului.

Totodată, unii s-au arătat indignaţi de faptul că persoana care însoţea copilul, în loc să vadă care este starea lui după ce a fost lovit de maşină, a ales să se ia la bătaie cu şoferul.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu