IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Ultima dorință a unei fetițe diagnosticată cu cancer a fost să fie domnișoară de onoare la nunta părinților

Paige are patru ani şi trece printr-o încercare cumplită: a fost diagnosticată cu cancer. Coşmarul a început în urmă cu opt săptămâni, atunci când micuţa a început să aibă dureri îngrozitoare de cap.

Părinţii fetei, Jacob Skarratts şi Tania Miller, au dus-o pe Paige de urgenţă la medic. Doctorii au descoperit că fetiţa avea o tumoare de mărimea unei lămâi la creier şi au scos- o printr-o intervenţie chirurgicală, potrivit libertatea.ro.

Din păcate tumoarea a crescut la loc într-un timp foarte scurt, pronosticul fiind unul cumplit: Paige mai are de trăit maxim două săptămâni.

Visul fetiţei era de a fi domnişoară de onoare la nunta părinţilor ei, lucru aproape imposibil să se întâmple după speranţa de viaţă mică pe care a primit-o.

Părinţii au decis să-i îndeplinească dorinţa şi, în doar 24 de ore, au organizat o nuntă la spitalul din Brisbane, unde era internată fiica lor.

Imaginile de la evenimentul extrem de emoţionant au fost surprinse de un fotograf şi postate pe Internet, acolo unde s-au viralizat rapid.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu