IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL. Curajul unei fetiţe de doar opt ani care a sărit de la balconul locuinţei sale în flăcări (VIDEO)

Embed:

Imagini cu puternic impact emoţional vin din Israel. O fată de numai 8 ani a fost nevoită să sară de la balconul locuinţei sale în flăcări, pentru a se salva.

În imagini vedem copila ieşind pe balcon, în timp ce pe ferestrele laterale se văd flăcările care au cuprins casa. Ajutorul vine de la mai mulţi vecini, aflaţi două etaje mai jos, ei au întins un covor cu ajutorul căruia au reuşit să o prindă şi să îi salveze astfel viaţa, scrie digi24.ro

Sora ei, în vârstă de numai 2 ani, nu a avut însă aceeaşi şansă. Ea a fost găsită fără suflare în apartament, iar medicii nu au putut să o resusciteze. Fratele, în vârstă de 4 ani, se află în spital, în stare gravă, iar o altă soră a fetei, de numai 6 luni, a scăpat cu răni uşoare.

Deocamdată nu se ştiu cauzele incendiului. Poliţia ia în calcul ca focul să fi fost pornit chiar de la copii, care s-ar fi jucat cu material inflamabil.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu