Imagini cu noul interior al Bentley Mulsanne

Bentley a adus anul acesta la Frankfurt conceptul unui interior futurist aplicat pe actualul Mulsanne, scrie automarket.ro. Limuzina a fost transformată într-un adevărat centru de comandă. Pasagerii au la dispoziţie două tablete Apple iPad cu tastatură conectată prin Bluetooth, ambele în strânsă legătură cu o unitate centrală Apple Media Center, care oferă conexiune la internet.

Din acoperişul limuzinei poate coborî un ecran LED cu o dimensiune de 15.6 inch, pe care pasagerii pot viziona diferite canale TV sau filme stocate pe DVD. Lista de echipamente oferite de  Bentley nu se opreşte aici.

Pasagerii primesc şi măsuţe din lemn, pliabile electric, o consolă centrală iluminată, cotieră, numeroase spaţii de depozitare şi un sistem audio de înaltă fidelitate, botezat Rear Seat Entertainment. Ocupanţii locurilor din spate primesc un stilou Tribaldi, un mini frigider, un telefon privat, precum şi comenzi pentru diferite lumini interioare.

Pentru a putea da naştere acestui Bentley, designerii au muncit aproximativ 170 de ore. Noul concept de interior va fi propus pentru producţia de serie, însă costurile vor fi destul de înalte.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu