IMAGINI cu locul în care FETIȚA DISPĂRUTĂ din Strășeni a stat aproape șase ore (VIDEO)

Embed:

Locul în care fetița dispărută de nouă ani din Strășeni a stat aproape șase ore este în apropiere nemijlocită de gară, un loc aglomerat, dar în același timp nimeni nu a observat-o.

Polițistul care a găsit-o pe copilă a declarat pentru PUBLIKA TV că oamenii legii au fost sesizați de părinți în jurul orei 19:00. Potrivit lui, acești au început imediat căutările. Ei au reușit să o găsească pe copilă după ce au urmărit imaginile video de pe o cameră de supraveghere instalată în apropierea gării auto, și au văzut că la un moment dat fetița dispare din vizor.

Totodată, polițistul care a găsit-o pe copilă a spus că imediat a verificat dacă această nu a fost rănită, dar a sesizat că a fost doar stresată și la început nu prea vorbea.

Oamenii legii au declarat că vor sesiza autoritățile publice locale ca să acopere gropile din oraș.

Persoanele care lucrează la gară au spus că nu știau despre această groapă, însă astăzi a fost acoperită cu un bolovan.

CITEȘTE ȘI: Fetiță de nouă ani, care a dispărut din orașul Strășeni, a fost găsită. A trecut prin clipe de groază

PUBLIKA.MD amintește că o fetiță de nouă ani care a fost dată dispărută ieri, în jurul orei 17:00, în orașul Strășeni, a fost găsită noaptea trecută de polițiști. Copila a ieșit la un magazin din apropierea autogării să cumpere pâine și nu s-a mai întors acasă. Fetița a fost găsită de oamenii legii după aproape șase ore de la dispariție.

CITEȘTE ȘI: Atenție! O copilă a dispărut din orașul Strășeni (FOTO)

 

loading...

Lasă un comentariu