IMAGINI cu cei care și-au pierdut viața în atacul de la Liege din Belgia. Cine sunt victimele (FOTO)

Cine sunt victimele ucise în atacul de la Liege. Două polițiste și un tânăr de 22 de ani și-au pierdut viața, marți, după ce un bărbat care fusese eliberat din închisoare în urmă cu o zi i-a ucis pe Boulevard d'Avory din Liege înainte de a fi la rândul său împușcat de forțele de ordine.

Soraya Belkacemi, în vârstă de 45 de ani, și Lucile Garcia, în vârstă de 53 de ani, au fost ucise de Benjamin Herman, un belgian de 36 de ani, care fusese eliberat din închisoare cu o zi înainte. Acesta le-a atacat pe cele două femei cu cuțitul pe la spate, le-a înjunghiat de mai multe ori și după ce le-a luat pistoalele le-a împușcat cu propriile arme.

După aceea, atacatorul l-a ucis pe Cyril Vangriecken, de 22 de ani, care era pasager într-o mașină ce trecea prin zonă. Potrivit presei belgiene, tânărul era în mașină cu mama sa în momentul în care a fost împușcat. Femeia a ieșit din mașină și a fugit în parcul din apropiere, scăpând astfel cu viață.

Ofițerul de poliție Soraya Belkacemi, în vârstă de 45 de ani, era mama unor gemeni de 13 ani, care au rămas orfani. Ea era văduvă și își creștea singură cei doi copii, soțul ei, și el ofițer de poliție, a decedat în urmă cu câțiva ani, scrie Libertatea.net.

Colga ei, Lucile Garcia, în vârstă de 53 de ani, s-a căsătorit luna trecută cu un polițist cu care avea o relație de 14 ani. Ea tocmai a devenit bunică. De asemenea, în urmă cu 10 ani, polițista și-a pierdut fiul de 21 de ani într-un accident de mașină.

Primul ministru belgian, Charles Michel, a spus că gândurile sale sunt alături de familiile victimelor, dar a adăugat că nu va da detalii suplimentare în acest stadiu.

Miercuri, autoritățile belgiene au anunțat că atacatorul a ucis o a patra persoană cu o noapte înainte de atacul de pe Boulevard d’Avory. Acesta este un fost coleg de celuluă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu