IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL! Un poliţist, rănit grav la cap în timpul unor manifestaţii

Poliția belgiană a făcut uz de tunuri cu apă contra a circa 100 de persoane venite să perturbe finalul unei demonstrații organizate marți, la Bruxelles, contra unui proiect de modificare a legislației muncii elaborat de guvernul belgian, informează AFP, scrie realitatea.net.

Șeful poliției Pierre Vandersmissen a primit îngrijiri pentru o rană la cap. El a căzut în timp ce câteva zeci de protestatari au aruncat cu pietre în polițiști, după ce marea majoritate a manifestanților se dispersase. Coloana formată de manifestanți, circa 60.000 de persoane conform poliției, se risipea în apropierea Gare du Midi din Bruxelles, atunci când circa 100 de huligani, dintre care unii aveau fețele acoperite de fulare sau de măști de gaz, au început să arunce pietre și alte obiecte spre forțele de ordine, care au ripostat cu tunuri cu apa.

Manifestația a fost organizată la apelul principalelor confederații sindicale din Belgia, dar și al Partidului Socialist francofon (PS), aflat în opoziție după alegerile din 2014.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu